Staj Başlangıç

kts.PNG

Kariyer Test Sürüşü staj programım, 19 Haziran tarihinde Kanyon Ofis’te gerçekleştirilen Oryantasyon Günü ile başladı. Oryantasyon gününde, Eczacıbaşı Holding İnsan Kaynakları Grup Başkanı Ülkü Feyyaz Taktak ve İnsan Kaynakları Direktörü Utku İlik, bizlere ilham veren bir konuşma gerçekleştirdi.

İlik, staj dönemimizin bizlerin iş hayatı ile tanıştıkları önemli bir dönem olduğunu belirterek, stajımızın verimli geçmesi, daha çok konuda bilgilenmek için soru sormamızı ve çalışma hayatını yakından ve ilgili gözlerle gözlemlememizi istedi.

Oryantasyonda, Kariyer Test Sürüşü programı 2017 başvuru ve yerleştirme dönemine dair notlar ve Topluluk hakkında bilgiler bizler ile paylaşıldı. Ayrıca Eczacıbaşı Holding Eğitim ve Geliştirme Yöneticisi Bilge Çetin, ‘’Nasıl Mentee olunur?’’ konulu bir konuşma yaptı.

Ekran Alıntısı

Ardından da Eğitim ve Geliştirme Uzmanı Nazlıgül Metin Eczacıbaşı Topluluğu hakkında bilgiler verdi. Son olarak da İstanbul Modern gezimiz oldu. Daha önce gitme fırsatı bulamadığım yerlerden biriydi. Benim için keyifli güzel bir günd diyebilirim. Üstünde adımın yazdığı defteri çok beğendim bu arada: )

IMG_4632

Yorum bırakın